GRADUATE COUNCIL AGENDA November 30, 2023 2:00-4:00 p.m.

Andy Fisher, *Chair*, Earth & Planetary Sciences
Pranav Anand, Linguistics
Jennifer Kelly, Feminist Studies
Bruce Kiesling, (F, W) Music
Natalia Lazzati, Economics
Andrew Moore, Ocean Sciences
John Musacchio, Computer Science and Engineering
Laurie Palmer (W, S), Art

Yi Zhang, Computer Science and Engineering Peter Biehl, *ex officio*, Graduate Dean Katharin Peter, Library Rep Alexyss McClellan-Ufugusuku, Grad Rep, History & CRES

Chad Saltikov, Microbiology and Environmental Toxicology

~Graduate Student Rep ~Graduate Student Rep

Senate Analysts: Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu) and Matthew Mednick (mmednick@ucsc.edu)

If you have any questions, please contact Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu) and Matthew Mednick (mmednick@ucsc.edu)

1.	Agenda Members' Items (10 min)	Target Time 2:00-2:10
2.	Program Statement Review Process/Member Orientation (15 min)	2:10-2:25
3.	CAT Orientation with Kalin McGraw, Associate Registrar (15 min)	2:25-2:40
4.	External Reviews (40 min)	2:40-3:20
5.	Department Mid-Cycle Review Reports (15 min)	3:20-3:35
6.	Cota-Robles Fellowship—Finalizing Outstanding Questions (15 min)	3:35-3:50
7.	Wrap-Up (10 min)	3:50-4:00