GRADUATE COUNCIL AGENDA June 13, 2024 2:00-4:00 p.m.

Andy Fisher, Chair, Earth & Planetary Sciences

Pranav Anand, Linguistics

Jennifer Kelly, Feminist Studies

Bruce Kiesling, (F, W) Music

Natalia Lazzati, Economics

Andrew Moore, Ocean Sciences

Chad Saltikov, Microbiology and Environmental Toxicology

Yi Zhang, Computer Science and Engineering

Peter Biehl, ex officio, Graduate Dean

Katharin Peter, Library Rep

Alexyss McClellan-Ufugusuku, Grad Rep, History & CRES

Somreeta Paul, Grad Rep, Philosophy

John Musacchio, Computer Science and Engineering Kendall Grady, Grad Rep, Philosophy Kendall Grady, Grad Rep, Literature

Laurie Palmer, (W, S) Art Senate Analyst: Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

If you have any questions, please contact Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

1.	Agenda Members' Items (20 min)	Target Time 2:00-2:20
2.	Request for FTE Transfer (15 min)	2:20-2:35
3.	Sociology Change in Normative Time Request (20 min)	2:35-2:55
4.	VPDGS Consultation: Graduate Admissions Report (15 min)	2:55-3:10
5.	Graduate Handbook Revisions (20 min)	3:10-3:30
6.	Annual Report and Suggested Priorities for 2024-25 (15 min)	3:30-3:45
7.	Summer Delegation of Authority (10 min)	3:45-3:55
8.	Wrap up (5 min)	3:55-4:00