GRADUATE COUNCIL AGENDA May 30, 2024 2:00-4:00 p.m.

Andy Fisher, Chair, Earth & Planetary Sciences	Chad Saltikov, Microbiology and Environmental Toxicology
Pranav Anand, Linguistics	Yi Zhang, Computer Science and Engineering
Jennifer Kelly, Feminist Studies	Peter Biehl, ex officio, Graduate Dean
Bruce Kiesling, (F, W) Music	Katharin Peter, Library Rep
Natalia Lazzati, Economics	Alexyss McClellan-Ufugusuku, Grad Rep, History & CRES
Andrew Moore, Ocean Sciences	Somreeta Paul, Grad Rep, Philosophy
John Musacchio, Computer Science and Engineering	Kendall Grady, Grad Rep, Literature
Laurie Palmer, (W, S) Art	Senate Analyst: Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

If you have any questions, please contact Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

1.	<u>Agenda</u> Members' Items (10 min)	<u>Target Time</u> 2:00-2:10
2.	CCI: Proposed Course Modality Questions (20 min)	2:10-2:30
3.	External Review (20 min)	2:30-2:50
4.	Change of Administrative Home Proposal for DANM to become a Departm in the Performance, Play, and Design Department (20 min)	ental Program 2:50-3:10
5.	History MA Reinstatement Proposal (15 min)	3:10-3:25
6.	Grad Program Name Change for Earth and Planetary Sciences (10 min)	3:25-3:35
7.	Annual Wrap-Up and Report Planning (20 min)	3:35-3:55
8.	Wrap up (5 min)	3:55-4:00