GRADUATE COUNCIL AGENDA May 2, 2024 2:00-4:00 p.m.

Andy Fisher, Chair, Earth & Planetary Sciences Chad Saltikov, Microbiology and Environmental Toxicology Pranav Anand, Linguistics Yi Zhang, Computer Science and Engineering Peter Biehl, ex officio, Graduate Dean Jennifer Kelly, Feminist Studies Bruce Kiesling, (F, W) Music Katharin Peter, Library Rep Natalia Lazzati, Economics Alexyss McClellan-Ufugusuku, Grad Rep, History & CRES Andrew Moore, Ocean Sciences Somreeta Paul, Grad Rep, Philosophy John Musacchio, Computer Science and Engineering Kendall Grady, Grad Rep, Literature Senate Analyst: Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu) Laurie Palmer, (W, S) Art

If you have any questions, please contact Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

1.	Agenda Members' Items (20 min)	Target Time 2:00-2:20
2.	Request for FTE Transfer (30 min)	2:20-2:50
3.	Divisional Review: Classroom and Modalities Advisory Committee Year One Report (20 min)	2:50-3:10
4.	Divisional Review: WASC Draft Institutional Report (20 min)	3:10-3:30
5.	APC Memo on Non-Graded Academic Effort (15 min)	3:30-3:45
6.	Wrap up (15 min)	3:45-4:00