## **GRADUATE COUNCIL AGENDA April 18, 2024** 2:00-4:00 p.m.

Andy Fisher, Chair, Earth & Planetary Sciences Chad Saltikov, Microbiology and Environmental Toxicology Yi Zhang, Computer Science and Engineering Pranav Anand, Linguistics Jennifer Kelly, Feminist Studies Peter Biehl, ex officio, Graduate Dean Bruce Kiesling, (F, W) Music Katharin Peter, Library Rep

Natalia Lazzati, Economics Alexyss McClellan-Ufugusuku, Grad Rep, History & CRES

Somreeta Paul, Grad Rep, Philosophy Andrew Moore, Ocean Sciences John Musacchio, Computer Science and Engineering Kendall Grady, Grad Rep, Literature

Laurie Palmer, (W, S) Art Senate Analyst: Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

If you have any questions, please contact Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

1.	Agenda Members' Items (20 min)	<u>Target Time</u> 2:00-2:20
2.	Program Statement Review (20 min)	2:20-2:40
3.	Five-Year Perspectives (10 min)	2:40-2:50
4.	Change in Normative Time Evaluation Criteria Discussion (20 min)	2:50-3:10
5.	CSE Enrollment Management Plan (20 min)	3:10-3:30
6.	Games & Playable Media MS Report (20 min)	3:30-3:50
7.	Students with Disabilities Discussion	TIME PERMITTING
8.	Wrap up (5 min)	3:55-4:00