GRADUATE COUNCIL AGENDA April 4, 2024 2:00-4:00 p.m.

IN PERSON: Kerr Hall 307

Andy Fisher, Chair, Earth & Planetary Sciences Chad Saltikov, Microbiology and Environmental Toxicology Pranav Anand, Linguistics Yi Zhang, Computer Science and Engineering Jennifer Kelly, Feminist Studies Peter Biehl, ex officio, Graduate Dean Katharin Peter, Library Rep Bruce Kiesling, (F, W) Music Natalia Lazzati, Economics Alexyss McClellan-Ufugusuku, Grad Rep, History & CRES Somreeta Paul, Grad Rep, Philosophy Andrew Moore, Ocean Sciences John Musacchio, Computer Science and Engineering Kendall Grady, Grad Rep, Literature Laurie Palmer, (W, S) Art Senate Analyst: Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

If you have any questions, please contact Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

1.	Agenda Members' Items (20 min)	<u>Target Time</u> 2:00-2:20
2.	Program Statement Review (20 min)	2:20-2:40
3.	CEP Request: ADA Compliance Officer Canvas Access for DRC (15	min) 2:40-2:55
4.	DAMN Report (20 min)	3:15-3:35
5.	Feminist Studies Report (20 min)	3:35-3:55
6.	Students with Disabilities Discussion	TIME PERMITTING
7.	Wrap up (5 min)	3:55-4:00