## GRADUATE COUNCIL AGENDA March 7, 2024 2:00-4:00 p.m.

Andy Fisher, *Chair*, Earth & Planetary Sciences Pranav Anand, Linguistics Jennifer Kelly, Feminist Studies Bruce Kiesling, (F, W) Music Natalia Lazzati, Economics Andrew Moore, Ocean Sciences John Musacchio, Computer Science and Engineering Laurie Palmer, (W, S) Art Chad Saltikov, Microbiology and Environmental Toxicology Yi Zhang, Computer Science and Engineering Peter Biehl, *ex officio*, Graduate Dean Katharin Peter, Library Rep Alexyss McClellan-Ufugusuku, Grad Rep, History & CRES Somreeta Paul, Grad Rep, Philosophy Kendall Grady, Grad Rep, Literature Senate Analyst: Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

If you have any questions, please contact Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

1.	Agenda Members' Items (20 min)	Target Time 2:00-2:20
2.	Program Statement Review (20 min) Program Statement Reviews Due Today	2:20-2:40
3.	Mid-Cycle Review Report (Anthropology) (15 min)	2:40-2:55
4.	DRC Director Pre-Consultation Discussion (15 min)	2:55-3:10
5.	Consultation: DRC Director Nielson (30 min)	3:10-3:40
6.	Post-Consultation Discussion (15 min)	3:40-3:55
7.	Wrap up (5 min)	3:55-4:00