## GRADUATE COUNCIL AGENDA January 25, 2024 2:00-4:00 p.m.

Andy Fisher, *Chair*, Earth & Planetary Sciences Pranav Anand, Linguistics Jennifer Kelly, Feminist Studies Bruce Kiesling, (F, W) Music Natalia Lazzati, Economics Andrew Moore, Ocean Sciences John Musacchio, Computer Science and Engineering Laurie Palmer, (W, S) Art Chad Saltikov, Microbiology and Environmental Toxicology Yi Zhang, Computer Science and Engineering Peter Biehl, *ex officio*, Graduate Dean Katharin Peter, Library Rep Alexyss McClellan-Ufugusuku, Grad Rep, History & CRES Somreeta Paul, Grad Rep, Philosophy Senate Analyst: Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

If you have any questions, please contact Jackie Schultz (janschul@ucsc.edu)

1.	<u>Agenda</u> Members' Items (15 min)	<u>Target Time</u> 2:00-2:15
2.	External Review (35 min)	2:15-2:50
3.	Program Statement Review (20 min)	2:50-3:10
4.	Request for En Route MS in Ocean Sciences (15 min)	3:10-3:25
5.	Consultation with VPDGS (20 min)	3:25-3:45
6.	Debrief following Consultation (10 min)	3:45-3:55
7.	Upcoming: Cota-Robles Fellowship Subcommittee Tasks	3:55-4:00